Klik hier voor mijn droom....

 Mijn droom

Op een dag september heb ik mijn vriendin en mijzelf een ballonvaart cadeau gegeven. Enige tijd later is het zover, de zon staat al wat lager aan de mooi blauwe hemel. Vol spanning helpen we de ballon klaarmaken, en maken wat grapjes naar elkaar.

Op het moment dat we opstijgen, beseffen we dat we met deze ballonvaart onze dromen vormgeven. Dat de tocht een symbool is voor de huidige fase in ons leve en we genieten van elk moment.

Dan stijgen we op, en komen op grote hoogte terecht en het is er indrukwekkend. We vertrouwen erop dat de wind ons over mooie landschappen zal leiden. Eenmaal boven zien we hoe nietig de wereld onder ons is, en hoe anders alles eruit is, zo van een ander standpunt bezien.

Het gaat allemaal zo moeiteloos, we drijven geruisloos met de wind mee, en het is grappig om op te merken dat we allebei weer andere dingen zien van de wereld onder ons.

Dan begint de piloot uit te zien naar een veilige plek om te landen. Het wordt spannend, want de landing kan best ruw zijn. Hij zoekt een mooi stuk weiland uit om te landen, en op het laatste ogenblik bepaalt de wind dat het toch een ander stukje wordt. En dat is ook prima. De landing is even hard, we vallen om, schrikken even en zijn blij dat het goed is gegaan. Gezamenlijk vouwen we de ballon weer op, en drinken een glaasje champagne op de goede afloop

Hoe is jouw droom?

==+==

    NIEUWS   

  28 november 

Workshop
Familie-
Opstellingen

Er is nog plek!
Kijk hier!

 


Schijf je NU in op de Habibio Nieuwsbrief en blijf op de hoogte!